Tuesday, April 1, 2014

Business style

FRINGES GALORE


 Jeg er glad for frynser og mener selv at jeg har alt for lidt af det- vil gerne have en rigtige danse-frynse-kjole men har ikke fundet mit match endnu. Det er altid fint når man kan spiffe et ellers kedeligt look op med fine anderledes detaljer.


Sweater from chinese shop, Dress from Shelly Steffee, Shoes from Steve Madden, Watch from Georg Jensen


ORANGE IS THE NEW BLACK


 De her fotos er godt nok ikke skudt imens vejret har været forårsagtigt – men de er mit forsøg på at klæde mig mere forårsagtigt, for det skal vi vel snart til?! Jeg elsker orange. Jeg bliver bare så glad af den farve, og har faktisk også valgt at have den på mine fingerspidser disse dage…
På torsdag drager jeg mod vinterlandskab (og forhåbentlig en masse sol). Vi er en gruppe venner som skal et smut til Trysil i Norge og stå på ski. Jeg lover at give en masse updates deroppe fra!

Shirt from American Apparel, knit from Bruuns Bazaar, skirt from Theory, blazer from Zara and shoes from Billi bi.

OFFICE STYLE

 I går var vi forbi H&M for at style to sæt tøj – begge bestående af bæredygtige materialer. Tøjet skal bruges som en del at et event på CBS i næste uge.
Mia Møgelgaard arbejder som Sustainability Coordinator på H&M’s danske kontor. Hun gav os en rundvisning og introducerede os for alle de lækre sager, som samtidig er bæredygtige. Efter endt rundvisning, kunne vi ikke holde os tilbage, for at spørge om vi måtte snuppe et par fotos af hendes fine outfit. Den ‘cropped’ top kombineret med midi-læderskørtet var i vores øjne et kæmpe hit.
Mia var selvfølgelig klædt i H&M fra top til tå.

MY NEW SKIRT


 Her er faktisk mere end en ny yndlings (bouclé) nederdel. Der er hele tre nye yndlingsting, og alle selvfølgelig hjembragt fra New York. Jeg har en svaghed for Helmut Lang blazere, fordi skuldrene er så flotte, og snittet i detaljen skær det helt rigtige sted. Jeg hev derfor hele to styk med hjem fra min ferie. Dernæst så kan jeg ikke få nok af lækre silkeskjorter – slet ikke når der står Equipment i nakken. Det var så dagens afsløring af lidt flere gode sager fra min shoppingtur i New York. More to come soon…
I aften skal jeg til netværksmøde med pigerne fra Female Talenthood – og det glæder jeg mig helt enormt til. Temaet for dagens snak er i Blame the Business ‘ånd’ – nemlig ‘personlig branding’. Jeg skal nok give et lille referat senere.


Blazer from Helmut Lang, vintage scarf from Kenzo, shirt from Equipment, skirt from Theory, shoes from Voltan.


OFFICE STYLE


 I sidste uge deltog jeg i et strategi-træningsforløb, faciliteret af vores engelske kollegaer. Nærmere bestemt af blandt andet Abigail Dewhurst, Senior Consultant i Monitor Deloitte UK.
Vi har før vist et eksempel på, hvordan man klæder sig som erhvervskvinde i England, og jeg synes derfor det var sjovt, at vise en anden variant. Jeg er for tiden en del af et stort projektteam, hvor jeg arbejder side om side med engelske Deloitte konsulenter, og kvinderne i blandt, er egentlig meget nedtonet, sammenlignet med de to eksempler, som vi nu har vist her på bloggen.


Shirt from Zara, jacket from Asos, trousers from Topshop, shoes from Kurt Gieger


LADY OF 4. ADVENT: MERIAM


 Hvis jeg skulle til eksamen i work/life balance, så ville jeg dumpe! Jeg arbejder ret meget, men jeg gør det, fordi jeg synes, det er sjovt. Jeg var på sommerferie i Israel/Palæstina i sommers og blev utroligt inspireret af ”Sabbat”, som er den ugentlige hviledag i jødedommen og enkelte kristne trosretninger. ”Sabbat” strækker sig fra solnedgang fredag aften og indtil solnedgang lørdag aften og i den tidsperiode er alle jøderne underlagt totalt arbejdsforbud. Jeg har siden i sommers valgt at underlægge mig selv totalt arbejdsforbud hele weekenden eller i hvert fald en af weekenddagene. Ved nærmere eftertanke er jeg faktisk blevet meget bedre til at holde pauser, koble af og komme ud af glasburet på Islands Brygge. Måske ville jeg ikke dumpe, men i stedet få et flot 02.

 Jeg elsker at have hue på – udendørs, men desværre også indendørs. Og det er absolut ligegyldigt, hvilken tid på året det er. Fordi min hue vækker en del opmærksomhed på kontoret i form af undrende blikke, spørgsmål om hvorvidt jeg fryser og diverse andre kommentarer, har jeg måtte begrænse mit hue-forbrug på kontoret til de tidlige morgentimer og de sene aftentimer. Hemmeligheden bag huen er, at jeg har bildt mig selv ind, at jeg arbejder hurtigere, når jeg har den på. Når jeg genlæser den forrige sætning, kan jeg godt fornemme, at jeg bliver nødt til at vænne mig af med huen ASAP!


AFFORDABLE AND SIMPLE


 Jeg plejer at have svært ved H&M, men lige for tiden finder jeg virkelig mange fede ting. Mit problem ligger typisk i pasform og kvalitet, men mest af alt menneskemængder. H&M-butikken i Waterfront, Hellerup, er nærmest altid tom og derfor gør jeg mange gode fund. Kjolen herover er rigtig fin og enkel, og så virker den mirakuløst på formerne, synes jeg.


Dress from H&M, Belt from ASOS, Shoes from Bronx, Georg Jensen watch, Necklace from Camilla Stoltze, Other jewelry from Line&Jo, Carré, and Pico


AWARD BANQUET


 Vi var så heldige at blive inviteret til den fine Award Banquet, under CBS Case Competition i sidste uge. Den store fest var afslutning på en uges intens case solving, og for alle deltagerne, var det en fejring og forløsning på en enorm begivenhedsrig uge. Vi nød det gode selskab, den lækre middag og ikke mindst drikkevarer.
Alt var helt traditionelt – endda helt ud til at Katja endte på dansegulvet til en omgang lanciers. Man må jo byde sig til når muligheden en sjælden gang opstår. Vi håber at vi får muligheden igen næste år.


KATJA// Dress from YAS, shoes from Billi bi
EMMA// Dress from YAS, boots from Billi bi

JUST ANOTHER DAY


 Dagene stryger forbi for tiden og begynder at flyde lidt sammen – der er travlt på job og samtidig mange mennesker jeg gerne vil se! I sidste uge startede jeg dagen i ovenstående outfit på CBS hvor Katja og jeg delte croissanter (og nød-scones da vi løb tør) ud til studerende som tak for deltagelse i vores #deloitteselfie konkurrence. I aften skal Katja og jeg til en hyggelig middag på Italian by Lantz, og jeg er indkaldt til transport i Ka’en – det bliver FAB!

Shirt and Blazer from Zara, Skirt from MOSS Copenhagen, Shoes from Pura Lopez


LADY OF THE MONTH: JOSEFINE


 Jeg er desværre ikke så god til at rydde ud i mit skab i frygt for at jeg en dag gerne vil bruge det – er derfor nok snart nødt til at investere i endnu et klædeskab.
Men af gode gamle ting som stadig holder, har jeg en sort enkel nederdel, som jeg kan bruge til alt og så er der min gamle læderjakke (som desværre er ved at dø).


Blazere og T-shirts/toppe, de kan altid gå til yndlingsbukserne/nederdel.
Støvler og en bluse fra Zara.


OFFICE STYLE


 Haps, så fangede vi Meriam igen! Vores søde kollega er denne gang iklædt en smuk sommerblå Gannikjole, og derfor blev jeg nødt til at forevige looket da vi gik en lille tur på vores tagterasse.


MERIAM// Dress from Ganni, Shoes from Ganni

NO, SHE’S NOT MY TWIN…


 Som Emma gjorde i går, vil jeg i dag rette fokus på min søster…
Jeg har en enkelt søster, hun hedder Kiki og hun er 4 år yngre end jeg er. Den hurtige, vil så tænke; Katja har haft fornøjelsen af, at være storesøster og tvunget til at omgåes en nysgerrig og drillesyg lillesøster. Og ja, det er helt rigtigt! Kiki var den mest drilagtige lillesøster man kan forestille sig. Hun benyttede sig af alle de forbudte tricks, som at drille helt vildt og få hidset mig godt og grundigt op, og når der så var ballade, begyndte hun og græde, så jeg endte med at få skideballen af vores forældre. Clever little girl… Klassisk manøvre!
Det bedste var da jeg var blevet teenager og havde besøg på værelset i kælderen, og Kiki absolut skulle spille på vores fælles playstation, som tilfældigvis stod på mitværelse. Som om ‘crash bandicoot’ var så vigtig lige der… Det var da slet ikke det det handlede om. Men hvad kunne jeg stille op?
Lige så irriteret jeg har været, og lige så voldsomme raserianfald hun har formået at fremkalde hos mig – ligeså meget har jeg holdt af og passet på hende. Vi har altid haft et utrolig tæt forhold og jeg har gjort alt hvad jeg kunne for at passe på hende. Aldrig har jeg følt så stor beskytter trang, som jeg har for min søster (måske det ændrer sig når jeg engang bliver mor?!). Jeg glemmer aldrig hvordan jeg forsvarede Kiki overfor bøller da vi var små, og hvordan jeg satte pigerne på plads, som kunne være stride i hønsegården. Ingen skulle gøre min lillesøster noget…
Efter vi flyttede hjemmefra, har vi heldigvis bevaret vores tætte forhold. Vi har været beskæftiget i de samme brancher, til tider haft samme arbejdsplads, samme interesser og ‘overlappende’ vennekredse. Jeg elsker den forståelse vi har for hinanden, de værdier vi deler og den naturlighed jeg føler ved, at samtlige af vores relationer, er nogle vi mere eller mindre har tilfælles. Det har givet os så mange mindeværdige oplevelser og gjort vores bånd endnu stærkere…
LADY OF THE MONTH: SANELA


 Jeg kan godt lide at shoppe online hos ASOS, det er nemt og bekvemt og bliver leveret lige til døren. Derudover nyder jeg også at tage på vilde shoppingture i ny og næ. I virkeligheden er jeg ikke den store shopper, jeg keder mig hurtigt hvis jeg skal rundt og kigge i butikker, men når jeg endelig skal, så giver jeg den også gas! Mine ynglings brands er klart Wolford, ASOS, Zara, Samsøe Samsøe og Louis Vuttion, dér kan jeg altid finde tidsløse need-to-have items.

Sæt 1: Zara bluse, Wolford Valencia Nederdel, Wolford Bodystocking, Louis Vuitton stiletter, URU Diamonds armbånd, Dolce & Gabbana ur, Ole Lynggard Forever Love ring.
Sæt 2: Zara blazer. Wolford Valencia Nederdel, Wolford Bodystocking, Louis Vuitton stiletter, URU Diamonds armbånd, Dolce & Gabbana ur, Ole Lynggard Forever Love ring.

DOTS ON BORDEAUX


 Katja og jeg har ligget sidelæns sammen med et par kollegaer de sidste par uger, for at planlægge Deloitte Consultings 10-års jubilæumsfest. Nu er dagen endelig kommet; i aften kommer over 350 mennesker til at passere igennem vores smukke Deloittehus, imens vi serverer cocktails, swingmusik og fantastisk stemning (der er både opstået en vaskeægte bar og pustet mere end 100 17″ guldballoner op). Ideen er at vi vil fejre 10 succesrige år og vise forretningsforbindelser og bekendte hvad/hvem vi er. Det har været hårdt men super spændende at planlægge det hele, og Katja (blandt andre) har strålet med sine gamle guidetricks (jeg siger ikke andet end “plan snedig”). I disse dage løber vi i det hele taget ret stærkt så hvis der til tider kun dukker et enkelt indlæg op om dagen beklager vi, men undskylder os selv med udtalt travlhed. Kan i tilgive os?


Pants from Topshop, Blazer from Warehouse, Top from American Apparel, Shoes from Selected Femme


1 comment:

Anonymous said...

pretty nice blog, following :)